Беквалац на Ургентно: Такото на Наташа нема сили да зборува, но затоа свекорот имаше што да каже

1875

Наташа Беквалац е претепана од сопругот Лука Лазуковиќ , како што дознава српски Блиц таа е во Ургентниот центар.

Екипата на „Блиц“ се јавила во домот на родителите на Лука, каде разговарале со неговиот татко Радомир и искоментирал:

За информацијата дека Лука ја претепал Наташа слушнав од медиумите.Еве и двајцата се овде и пијат кафе.Тоа е се што можам да ви кажам- рекол Радомир, иако Наташа во тој момент се наоѓала на Ургентно.

Од друга страна пак таткото на Наташа, Драгољуб Беквалац, едвај за Блиц кратко искоментирал: – Ве молам, разберете ме, не можам за тоа сега. Навистина ништо не можам да кажам, рекол Драгољуб.