Битолчани на дело: Ало извини маче, голфот го напрајв парче… една поправка, две и голфот пак е ко нов (Видео)

298

Битолчаните од комичното шоу “Празни муабети” направија нова пародија, овој пат на легендарната песна “Mаma Miа” од музичката група “ABBА”. Ќе ве засмеат и ќе не натераат редовно да ги следите. Уживајтe во видеото: