Денеска сите и изразуваат сочувство на оваа девојка: Таа му беше најголема љубов на Авичи

8565

Тереза Кацерова е манекенка и има само 25. години.

Денес е најтажната девојка на светот и сите и изјавуваат сочувство откако нејзиното момче, ди-џејот Авичи почина изненадно на 28. години.

Тие се трудеа да ја кријат врската од јавноста, но сепак во јануари годинава се откри дека се забавувале.

Авичи бил пронајден мртов вчера во Мускат, Оман.