Ечи песната „Бисер Балкански“ во центарот на Верона, Италија (ВИДЕО)

2007

Браво девојки и момци, обелете ни го образот пред светот и од прва рака нека дознае каков народ живее во Мaкедонија ;).

Автор за Мотика: Стефан Богдановски