Фото од Белград: Сите гледаа во неа, вака се прошета по улица, кога ќе видите ќе ви стане јасно

422

Хит на друштвените мрежи овие денови е фотографија од Азијатка која прошетала низ центарот на Белград во необично издание. И покрај студеното време, таа не се откажува од својот стил, поради кој стана и ѕвезда. Погледнете ја комбинацијата за која се зборува: