ФОТО: Падна таванот врз пациенти во прилепската болница

884

Вчера околу 15 часот во прилепската болница се сруши таван во одделението за хирургија.

Во собата имало пациенти , а срушените плочи освен што предизвикале страв не повредиле никого.

Дежурните во болницата веднаш ги евакуирале пациентите од собата, некои се пуштени и дома.

Порталот Досие објави и фотографија од одделението каде паднал таванот: