ФОТО: Заев со мотор на релација Струмица – Прилеп – Крушево

1212

Фотографии од неделната експедиција на премиерот Зоран Заев со пријателите, приддружувани од возило на ЈЗУ Здравствен дом Струмица, кои по кратката пауза на бензинската пумпа во Прилеп, се упатија кон Крушево: