Го гледаме во серијата на Сител, актерот ја ќари убавата турска актерка па љубовта пукна (фото)

460

Неговото име е Фуркан, има 28 години и е еден од малдите и надежни актери на Турција, а ние го гледаме во Мерием.

Актерот кој го игра Саваш беше во врска со убавата турска актерка Дениз, но љубовта им пукна.