Лила пресреќна: „Биди сигурен дека пак ќе ти се вратам”

422

За нашата најпопуларна ТВ водителка Лила Филиповска не мора да е сезона на одмори, за таа да го спакува куферот и да замине на некоја атрактивна дестинација, па така и сега беше во Истанбул.

Таа објави доста интересни фотографии. Уште еден нов ден полн со многу нови и неочекувани чувства во Истанбул…

Сега кога ги знам сите твои најдобри страни, биди сигурен дека ќе се вратам многу брзо.

Сонцето ќе остане како денес!- напиша Лила во описот на една од фотографиите.