ВИДЕО: Не го зедоа за Германија – Абе брат, кај си? (На гости во Прилеп)

5173

Битолчанецот од Баиро кој стана славен после првото видео, отиде во Прилеп и веднаш налета на свои фанови, кои му направија уште едно интервју.

Автор: Божидар Кукески за Мотика, погледнете го: