Потресна исповед на сестрата на Беквалац: „И реков ќе бидеш убиена како Ксенија Пајчин“

1376

Сестрата на Наташа беквалац, Кристина Беквалац која е познат моден дизајнер во Србија, си ја отвори душата за пеколот кој го преживеа сестра и како и целото семејство.

– Тој човек е луд, сите се плашевме, но никого не слушаше. Се обвинувам себе си што не сфатив дека е патолошки лажго. За сите нас таа врска беше голем стрес. Градски Идиот кој ги заведува девојките за пари, вели сестрата на Беквалац, пренесе српскиот Курир.

Таа вели по психичкото и физичкото малтретирање било логично.

– И реков Наташа ќе завршиш како Ксенија Пајчин два дена пред да ја претепа, ова е страшно, додава таа. ЛУка тврди дека не ја тепал туку дека модринките и се од антицелулит масажа.