Студентите почнаа да се самоорганизираат! Влегуваат на час и повикуваат на протести во недела! (ВИДЕО)

3469

Студентите почнуваат да го креваат својот глас за заштита на Македонија! Видеото е снимено на предавање на Факултетот за биотехнички науки во Битола.

Студентите кои го читаа соопштението повикаа на протест за заштита на Македонскиот народ, Македонската историја, Македонија и на Македонскиот Устав!

Секоја чест, погледнете го видеото: