Судијата ја прашал Наташа дали и понатаму го сака Лука – нејзиниот одговор ги запрепастил сите

841

Наташа Беквалац и Лука Лазукиќ биле сослушани вчера во Првиот основен суд во Белград.

Лука Лазукиќ кој поп-ѕвездата го обвинила за наслство во семејството, негирал дка ја тепал сопругата, додека пејачката ги повторила обвинуваањата пред судијата.

На прашањето на судијата дали и понатаму го сака Лука, Наташа одговорила потврдно:

„Го обожавам и понатами, но се плашам од него. Не можам да живеам со него, премногу се плашам од него. Ова што ми го направи е непростиво“, низ солзи рекла Наташа, пишува српскиот „Ало“.