Таткото на Беквалац раскажа се: Ја удираше по раната од царски рез, со месеци поминуваше пекол

1341

Таткото на Беквалац е постојано до ќерка си, и пружа љубов и поддршка и не ја напушти во ниеден момент откако таа беше претепана од сопругот, иако тој тврди дека не ја допрел.

– Да живеам и да гледам каде ја доведе монструмот, мајката на своето бебе, навистина е тешко. Сите емоции ми се вклучени и работат. Замислете како и е неа, вели тој.

Додава дека Наташа навистина го сакала, не слушала никого што и зборуваат за него, ни своите родители и сестри.

– Издржуваше за трет пат да не се разведе, за семејството и јавноста и сите осуди. Доживуваше малтретирања, психички. Кога дојде до тоа да ја удира на местото на царскиот рез од каде дојде неговото дете, тоа беше врвот, вели таткото на Наташа.

Тој вели дека Лука од принц станал ѕвер и Наташа веќе не можела да го трпи малтретирањето.