ВИДЕО: Од маратон директно на свадба?

1432

Вчера во 8.30 почна 14-тиот Скопски маратон.

Речиси 10.000 учесници во моментов трчаат низ улиците на главниот град, а еден го привлече вниманието со својата облека.

Наместо традиционална спортска опрема, еден учесник на Скопскиот маратон решил да трча во одело.

Можеби по маратонот треба да оди на свадба?