Видео: Црногорците копале тунел – поради тоа што го пронашле веднаш ја запреле работата

1411

Копањето во тунелот Бјеласица во Црна Гора било запрено, бидејќи пронашле огромен извор на вода.

На страницата „Подгорички времеплов“ е објавена снимка на која се гледа дека тунелот во целост е потопен.