ВИДЕО: Во Прилеп со музиканти свечено пуштена во употреба закрпена дупка со бекатон

2957

Во населбата Точила во близина на училиштето “Орде Чопела”, денес се случила пародија и свечено отварање на закрпена дупка се бекатон.

Ова е одраз на прилепската досетливост како порака до централната и локалната власт, дека не реализирале ниту едно ветување и дека упорно го назадуваат градот.