ВРАБОТУВАЊЕ: Фабриката KROMBERG & SCHUBERT бара кандидати од Битола, Прилеп, Ресен, Демир Хисар и околните места

847

KROMBERG & SCHUBERT е глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни единици во производство на Кабли, On-board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника. Своите производи ги пласира кај најголемите европски производители на автомобили (VW, BMW, AUDI, Mercedes, Škoda…). Во Македонија KROMBERG & SCHUBERT во Битола изгради фабрика и вработува над 5.500 работници.

Вработување.Ком, за потребите на компанијата KROMBERG & SCHUBERT, објавува оглас за вработување на:

ОПЕРАТОРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО
Од реонот на Битола, Прилеп, Ресен, Демир Хисар и околните населени места

Просечната плата изнесува од 15.000 до 17.000 денари со редовно покачување, а добивате и платен превоз и платен оброк на работа, редовни бонуси и годишен колективен одмор! ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ